Fonte Hotel
loading...
FONTE HOTEL GYŐR- CENTRUM
 

Online foglalás

Foglalja le szobáját most a szálloda weboldalán és élvezze a direkt foglalás előnyeit:

  • Közvetlen szállodai szobafoglalás – nincsenek rejtett díjak, nincs törlési díj
  • Mindig elérhető – a nap 24 órájában áll az Ön rendelkezésére
  • Egyszerű, meglepetések nélküli foglalás – könnyű kezelhetőség, helyszíni fizetés
  • Best Price Guarantee – a legolcsóbb elérhető ár garantált

Foglalási oldalunkon tájékozódhat aktuális napi árainkról és elérhető csomagjainkról egyaránt. Néhány ártípusnak egyedi foglalási feltételei lehetnek. Ellenőrizze a foglalhatóság feltételeit, mielőtt véglegesíti foglalását. Egyéni foglalásokat online felületen foglalásonként max. 5 szoba mennyiségig fogadunk el, ennél több szoba foglalása esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ajánlatunkat mielőbb elküldhessük Önnek.

Amennyiben a keresett időpontot a foglalási oldal nem elérhetőként tünteti fel kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Írjon nekünk a fonte@hotelfonte.hu e-mail címre. Előfordulhat, hogy rendelkezünk szabad szobával a kért dátumra és ajánlatot küldünk Önnek.
Napi áraink és promócióink meghatározott időre érhetők el előre online. Kérjük, forduljon hozzánk telefonon vagy e-mailben, ha ezen időszakon túli időpontra szeretne foglalni.

Foglalási feltételek

Foglalási szabályzat

Szállodánkban a garantált foglalások biztosítják, hogy a foglalás késői (18 óra utáni) érkezés esetén se törlődik, azonban 18 óra utáni érkezésről kérjük a szállodát értesítse.  Az interneten keresztül történt szobafoglalásnál minden esetben hitelkártyás garanciát kérünk, valamint a közvetlen telefonszám megadása kötelező. Egyes érkezési időpontok és szobaárak foglalásakor előleg fizetése kötelező. Kérjük, szobafoglaláskor tekintse meg előlegfizetési feltételeinket.

Fizetési lehetőségek

Szállodánkban a következő típusú bank- és hitelkártyákkal fizethet:
Eurocard, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron
OTP/MKB/K&H SZÉP kártya

A SZÉP kártya online fizetésre nem alkalmas, ezért kérjük, hogy online foglalás esetén SZÉP kártyás fizetési igényét a Megjegyzés mezőben tüntesse fel! Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az idegenforgalmi adó nem fizethető SZÉP kártyával.

Készpénz, Átutalás

Online felületen, hitelkártyával garantált foglalás esetén a majdani fizetési mód a recepción egyeztetés alapján megadható. Amennyiben átutalással vagy SZÉP Kártyával szeretne előleget fizetni, kérjük forduljon kollégánkhoz a részletekért.

Euróban lefoglalt szobaárakat forintba, a fizetés napján érvényes MNB napi középárfolyamon számoljuk át. Egyéb szolgáltatásaink ára a szolgáltatás leírásában szereplő forintos ár.
A szállásdíj minden esetben érkezéskor fizetendő!

Check-in: kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
Check-out: 11:00 óráig

Korai érkezés, késői távozás

Javasoljuk, hogy legalább egy nappal érkezését vagy távozását megelőzően, jelezze a szállodánk recepcióján korai bejelentkezési vagy késői kijelentési igényét. A foglaltság függvényében recepciónk tájékoztatja Önt annak lehetőségéről és feltételeiről. Amennyiben a kért napon nincs lehetőség a szolgáltatás igénybevételére, a szálloda csomagmegőrzője térítésmentesen áll az Ön rendelkezésére.

Egyéni foglalás lemondása

A szállodai szoba foglalásának kötbérmentes lemondásáról a szállodát az érkezés előtt legalább 2 nappal, 18 óráig írásban értesíteni kell. A törlés feltételei függhetnek az érkezés napjától és a szobatípustól is. Amennyiben a foglalás törlésére későn (48 órán belül) kerül sor, úgy a szálloda egy éjszakai szállásdíjat terhel a vendég számlájára.
Amennyiben a vendég nem érkezik meg vagy a visszaigazolt tartózkodási időn belül egy későbbi napon érkezik meg, vagy korábban távozik, köteles a teljes lefoglalt időszakra járó szállásdíjat megfizetni. A lemondási szabályzat részleteiről és az előlegfizetési feltételekről kérjük, minden esetben a foglaláskor tájékozódjon!

Gyerekekkel a szállodában

0-3 éves korig ingyenes. 12 évnél fiatalabb gyerekek, szüleikkel egy szobában, 2.500 Ft térítés ellenében tartózkodnak a szállodában. 12 éves kor felett a pótágy teljes ára 4.000 Ft (reggelivel) fizetendő, egy szobában egy pótágy elhelyezésére van lehetőség. Kérjük a gyermekekkel érkezők minden esetben vegyék fel kollégánkkal a kapcsolatot a pontos részletek, és a kényelmes elhelyezés érdekében. A gyermekkedvezmény 2 felnőtt fizető fő után érvényesíthető.

Házi kedvencekkel a szállodában

Szállodánk meghatározott szabályok mellett teszi lehetővé szobánként egy kis vagy közepes méretű kutya, esetleg macska tartását a szállodai szobákban 2.500 Ft (ellátás nélkül) extra költség megfizetése mellett. Egyéb kondíciók és további információ végett kérjük, hogy lépjen kapcsolatba a szállodával még a szoba foglalása előtt!

 

 

 
 
online foglalás