Fonte Hotel
loading...
FONTE HOTEL GYŐR- CENTRUM
 

Pünkösdi ajánlat

Parkolási lehetőség a hotel udvarában, melynek díja 2.000 Ft/jármű/éj. A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, foglalásra nincs lehetőség. További információk.

Nyári hétvégék a Fonteban!

Használd a summer21 kódot foglalási oldalunkon a 10% kedvezményért*!

*A kód csak a hotel saját foglalási oldalán használható fel. A kedvezmény csak előzetes foglalás esetén, korlátozott szobaszámra és kizárólag a szobaárra érvényes. Az adók és egyéb szolgáltatások a hotel mindenkori díjszabása szerint fizetendők. Az akció 2021. augusztus 31-ig érvényes. Más kedvezménnyel vagy akcióval nem vonható össze. A szállásdíj érkezéskor fizetendő! A változtatás jogát fenntartjuk!

Bringával járod a világot? Pihenj meg nálunk!

Ha bemutatod ezt a posztot a recepción, ajándékba adunk egy palack 1,5 l szénsavas vagy szénsavmentes ásványvizet és egy hidegcsomagot az útra.

Ha laktóz- vagy gluténérzékeny, esetleg vegetáriánus vagy vegán vagy, azt mindenképp előre jelezd, hogy megfelelően készíthessük el Neked a csomagot! (És, hogy a reggelinél is a kedvedre tudjunk tenni. :) ) A hidegcsomag romlandó élelmiszert tartalmaz!

Az ajánlat 2021. szeptember 30-ig érvényes! Más kedvezménnyel vagy akcióval nem vonható össze. A szállásdíj érkezéskor fizetendő! A változtatás jogát fenntartjuk!

A csomagot érvényes Győrkőc karszalaggal lehet igénybe venni.

Parkolási lehetőség a hotel udvarában, melynek díja 2.000 Ft/jármű/éj. A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, foglalásra nincs lehetőség. További információk.

A változtatás jogát fenntartjuk! A csomag a rendelkezésre álló kapacitások függvényében foglalható. Egyéb szolgáltatások igénybe vehetők a szálloda mindenkori díjszabása szerint. A szállásdíj érkezéskor fizetendő!

Programok

Helló Győr!

Fedezze fel Győr történelmi belvárosát:

  • Loyolai Szent Ignác bencés templom
  • Győri Nemzeti Színház
  • Széchenyi-tér
  • Esterházy-palota
  • Dunakapu-tér
  • Püspökvár
  • Kreszta-ház
  • Frigyláda szobor


és még sok minden más alig pár perc sétára a Fonte Hoteltől.

Győri Balett

Az 1979-ben, a Magyar Állami Balettintézet végzős növendékei által alapított együttes, az új győri színházépületben kezdte meg pályafutását. A társulat a magyar táncművészetben és Győr város kultúrtörténetében egyaránt mérföldkőnek számít.

Győri Filharmonikus Zenekar

A professzionális szimfonikus Győri Filharmonikus alapításuk óta fontos szerepet játszottak Győr kulturális életében. A Győri Filharmonikusok a 2019/2020 évadban is világszínvonalú koncertekkel és előadásokkal kápráztatják el az érdeklődőket.

Ajándékutalvány

online foglalás